Projectes Enginyeria Consultoria
EstudiServeisProjectesContacte
Perfil
Fundador
Equip
Perfil

PRC ENGINYERS som un estudi d’enginyeria fundat l’any 2004 per l’Enginyer Industrial Cèsar Raso, que després d’una gran experiència en el sector de l’enginyeria de projectes va decidir  crear l’empresa. Estem formats per un equip de treball amb especialitzacions i perfils professionals diversos i complementaris, per tal de desenvolupar projectes d’enginyeria en edificis del sector residencial, terciari i industrial. Disposem d’una àmplia formació global en tot el marc relacionat amb l’enginyeria, l’arquitectura i la consultoria.

La diversitat en les especialitzacions, la gran experiència acumulada i la contínua formació a la que estan sotmesos tots els integrants del despatx ens permet donar resposta ràpida, eficient i eficaç a una gran varietat de projectes d’edificació, direccions d’obra, consultoria i altres temes relacionats. 

A PRC ENGINYERS considerem que un pilar molt important en el disseny, càlcul i realització dels projectes d’instal·lacions es la integració en ells de les idees i necessitats arquitectòniques. Per aquest motiu entenem i intentem que l’arquitectura i l’enginyeria treballem conjuntament des del primer moment.

 

EstudiServeisProjectesContacte